Web Analytics Made Easy - Statcounter

همایش بزرگ ناشران اوراق بهادار امروز در سالن همایش‌های بین المللی صدا و سیما برگزار شد و گزارش عملکرد سازمان بورس و اوراق بهادار و شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در رابطه با ناشران ارائه شد٬ دو سامانه «سجام» و «دانا» معرفی شدند و اشکالات گزارش دهی ناشران و نحوه صحیح انجام آن به اطلاع حاضران رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقتصاد آنلاین - مروارید اسلامی؛ همایش بزرگ ناشران اوراق بهادار امروز در سالن همایش‌های بین المللی صدا و سیما برگزار شد. در این همایش٬ گزارش عملکرد سازمان بورس و اوراق بهادار و شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در رابطه با ناشران ارائه شد٬ دو سامانه «سجام» و «دانا» معرفی شدند و اشکالات گزارش دهی ناشران و نحوه صحیح انجام آن به اطلاع حاضران رسید.

حسن امیری، معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در این همایش به ارائه گزارش عملکرد سازمان بورس درخصوص ناشران پرداخت. به گفته او از زمستان سال گذشته بازنگری‌هایی در توقف و بازگشایی نمادها انجام شد که به دنبال آن اصلاح دستورالعمل های افشا، پذیرش و معاملات صورت گرفت و نتیجه این اصلاحات در شش ماه گذشته موفقیت آمیز بوده است. امیری در ادامه گفت: تعداد نمادهای متوقف از ۸۵ نماد در دی ماه ۹۶ به ۲۰ نماد در حال حاضر رسیده که از میان آنها ۱۰ نماد به مدت طولانی متوقف بوده اند که شاخص مناسبی است اما باید به حداقل ممکن برسد. او همچنین اظهار داشت: فرم های «الف» و «ب» برای ناشران ایجاد شد که با تکمیل آن توسط ناشر٬ سیستم تشخیص می دهد که نمادها بازگشایی یا متوقف شوند.

امیری با اشاره به انجام یک سری اقدامات مقرراتی از سوی سازمان بورس تحت عنوان اقدامات پیشگیرانه گفت: سامانه پیامکی ناشران به عنوان یکی از اقدامات مقرراتی و پیشگیرانه از سوی سازمان بورس طراحی شد که به عنوان یک سیستم هشداری، موجب کاهش تخلفات انضباطی مانند تاخیر در ارسال اطلاعات می‌شود.

او درخصوص بازگشایی نمادها به صورت تحت احتیاط گفت: بازگشایی نمادها به صورت تحت احتیاط، ظرفیتی است که می تواند تسهیلگر بازگشایی نمادها باشد اما امیدواریم با افشای اطلاعات به موقع و مناسب از سوی شرکت‌ها، مجبور به بازگشایی نمادها به صورت تحت احتیاط نباشیم.

معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به لزوم کاهش مدت زمان انجام فرآیند افزایش سرمایه گفت: سامانه‌ای به منظور کاهش مدت زمان افزایش سرمایه شرکت‌ها طراحی شده است که با اعلام مراحل و موارد و نکات مربوط به هر مرحله، این فرآیند را کوتاه می کند. او همچنین اظهار داشت که دستورالعمل حاکمیت شرکتی طراحی شده و آماده ارائه به شورای عالی بورس است؛ این طرح با تکلیف مسئولیت‌هایی به ناشران می تواند تحولاتی ایجاد کند.

امیری در ادامه به اقدامات زیرساختی شرکت سپرده گذاری مرکزی اشاره کرد و گفت: سمات اقدامات قابل توجهی در بخش زیرساختی بازار سرمایه انجام داده است؛ ازجمله سامانه سجام که موجب افزایش شفافیت و کاهش تخلفات و مبارزه با پولشویی می‌شود و شناسایی خوبی از مشتریان بازار سرمایه به دست می‌دهد. برگزاری مجامع الکترونیک پروژه دیگری است که امیدواریم از سال آینده اجرایی شود. توزیع یکپارچه سود اقدام دیگری است که با انجام آن از کانال سمات، مساله اختلافات و شکایات در این حوزه کاهش می یابد و به پرداخت سودها نظم داده می‌شود.

سعید محمدعلیزاده، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس نیز در این نشست به توضیح اجمالی گزارش تفسیری مدیریت، گزارش ماهانه شرکت‌ها و افشای اطلاعات بااهمیت و ایرادات اطلاعاتی که تاکنون منتشر شده پرداخت و روند ارائه صحیح اطلاعات را برای ناشران توضیح داد.

حسین فهیمی، مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی در همایش امروز دو سامانه دانا و سجام را معرفی کرد. به گفته او٬ سامانه دانا (درگاه الکترونیک ناشران) به عنوان میز کار برای ناشران بازار سرمایه٬ تنها درگاه ارتباطی سمات به عنوان مسئول ارائه خدمات پایه و زیرساختی بازار سرمایه به ناشران خواهد بود. قرار است تمام مکتوبات و مراسلات سمات و شرکت ها از طریق این سامانه انجام شود.

او ادامه داد: «سجام» سامانه ای است که با یک بار ثبت نام در آن می توان به تمام خدمات بازار سرمایه دسترسی داشت. با راه اندازی سجام، برای اولین بار در کشور شناسایی مشتری به صورت الکترونیک فراهم شد. با ثبت نام در سجام٬ شناسایی خوبی از فعالان حقیقی و حقوقی صورت می‌گیرد. همچنین با اعلام شماره حساب سهامداران در این سامانه٬ وجوه مربوط به او از این طریق و به همان شماره حساب واریز می شود. به گفته او٬ کسانی که در سجام ثبت نام نکنند، از دیدگاه مقرراتی شناسایی نشده‌اند. ضمن آنکه خدمات جدید نیز از طریق همین سامانه ارائه خواهد شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بازار سرمایه سجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۷۸۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می شود

تین نیوز

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا اعلام کرد که به زودی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می شود.

به گزارش تی نیوز به نقل از ایسنا، مهدی سیدهاشمی در پاسخ به پرسشی در مورد اینترنتی شدن درخواست صدور کارت سوخت، گفت: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و این یعنی چه مالکان خودروهای نوشماره و چه خودروهای دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.

 

 

 

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا خاطرنشان کرد: برای امنیت درخواست صدور کارت سوخت، تا زمانی که این اقدام در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می شود مشکلی وجود ندارد، چراکه از اطلاعات کاربر کاملا محافظت می شود.

وی با بیان اینکه همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی نخستین خدمت بین دستگاهی است، گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی های لازم انجام شده و بررسی های لازم انجام شده است و به جمع بندی خوبی رسیدیم و در نهایت در چند روز آینده این سامانه آماده و معرفی می شود که درپی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع می شود.

هاشمی ادامه داد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی است و فراجا صرفا اطلاعات را با آنها تبادل می کند؛ یعنی هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود  برای صدور کارت سوخت را ثبت می کند اطلاعاتش اخذ شده و برای پلیس ارسال می شود و پلیس این اطلاعات را بررسی  و صحت سنجی کرده و پس از آن تایید یا عدم تایید را به این سامانه اعلام می کند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • در بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ چه خبر است؟
  • رکود طرح‌های زیرساختی‌های خراسان شمالی در چهار سال گذشته
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می شود
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • اجرای پروژه توسعه زیرساختی پارکینگ باران در مجتمع گردشگری صفه
  • افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • مراسم روز معلم متفاوت در مرکز یادگیری دانا